World Class maintenance

Ta din karriere ett skritt videre med World Class Maintenance!

Kurset gir deg dokumentert og fremtidsrettet kompetanse og tilbys innen 3 nivåer:

  • Vedlikeholdstekniker
  • Vedlikeholdsingeniør – NYTT KURS VÅREN 2023
  • Vedlikeholdsledelse

Utdannelsen henvender seg til deg som jobber innen vedlikehold industri i både små, mellomstore og store bedrifter. Vedlikeholdstekniker utdannelsen passer godt for deg som har fagutdannelse.

Kursene er utviklet av Norsk Forening for Vedlikehold og ivaretar kompetansekrav i NS-EN 15628:2014 vedlikehold Kvalifikasjonskrav for vedlikeholdspersonell – den ledende standarden innen kvalifisering av vedlikeholdspersonell over store deler av verden.

Kursene gjennomføres over en halvårsperiode fordelt på 5 moduler. Etter endt kurs tilbys eksamen for å oppnå akkreditert sertifisering i regi av Norsk Sertifisering AS.

Vedlikehold er en av de viktigste konkurransefaktorene for fremtidsrettede bedrifter. Det er derfor stor etterspørsel etter medarbeidere med riktig kompetanse i form av godkjent og dokumentert sertifisering.

Det poengteres at kursdeltagere selv velger om de skal avlegge formell eksamen for å bli sertifisert. Alle kursdeltagere får kursbevis for gjennomført kurs. Kursdeltagerne får samme undervisning og vil derfor ha samme gode utbytte av kurset uavhengig av eksamen eller ikke. Vi anbefaler imidlertid at kursdeltagerne satser på eksamen og dermed får en offisiell, formell visualisering av sin kompetanse.

Bli medlem?

Som medlem i Norsk Forening for Vedlikehold (NFV) blir du en aktiv del av bransjen. Du får en arena for faglig utvikling og bistand og vil dra nytte av et utvidet faglig og personlig nettverk.